+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Claus Roager

Forstå dig selv og andre bedre

Claus Roager

Claus Roager Olsen er Danmarks mest anvendte underviser inden for Enneagrammet. Med mere end 13 års erfaring har Claus været en af de absolut største bidragsydere til at Enneagrammet i dag er alment kendt i virksomheder i Danmark.

Claus har igennem tiderne leveret flere hundrede foredrag for såvel smågrupper som store virksomheder og organisationer i alle slags brancher. Intet er for småt, og endnu har intet været for stort! Få et kick til at se dig selv i et nyt perspektiv.

WHAUU…nu forstår jeg!
Foredraget ”WHAUU…nu forstår jeg!” – handler om, hvordan vi er forskellige som mennesker. Hvordan det kan være at nogen af os har brug for lange forklaringer og andre gerne vil nøjes med korte klare beskeder. Hvorfor er vores adfærd så vidt forskellig, når vi arbejder i grupper, og hvorfor bliver nogen motiveret af en opgave, som ligefrem demotiverer andre.

Når du forstår dig selv og andre, har du mulighed for at skabe langt bedre relationer – og dermed nå dine ønskede mål – dette være i erhvervslivet samt i privatlivet!

Hvad er Enneagrammet?
Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i, hvilke forskellige faktorer, der virkelig motiverer mennesker. Det er et redskab til bedre at forstå sig selv samt andre og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet og dermed en langt bedre trivsel.

Enneagrammet tager udgangspunkt i ni forskellige personlighedstyper, der kortlægger menneskers adfærd, præferencer og dybere handlemønstre. Enneagrammet forklarer både vores adfærd samt baggrunden for den aktuelle adfærd.

I foredraget får du en beskrivelse af de enkelte typer og indsigt i hver types specifikke ressourcer, samt hvordan disse ressourcer kan forløses og anvendes i dagligdagen. Med den viden i bagagen er du et skridt nærmere at blive den absolut bedste udgave af dig selv.

Inden foredraget/kursusstart bedes du gennemgå den fremsendte persontypetest, der viser hvilke af Enneagrammets ni personlighedstyper, der dominerer netop din personlighed. Resultatet af testen bedes printet ud, og den vil danne baggrund for den måde, vi arbejder med Enneagrammet på og den måde, vi får involveret de forskellige intelligenser, som vi alle indeholder.

Dette lille videoklip giver dig en fornemmelse, af hvordan vi tænker om Enneagrammet og dets muligheder – https://www.youtube.com/watch?v=brsdKuyo8cM&t=7s

Undervisningsformen er engagerende, interaktiv, nærværende, humørfyldt, motiverende, provokerende og altid med tid til, at den enkelte har en personlig aha-oplevelse. Undervisningen foregår gennem teori, gode eksempler fra hverdagen, anekdoter og eventuelt små praktiske øvelser.

Pris og praktisk

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet max

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Hold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutter fra Nørreport.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type af foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætningen. Derudover
kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.