+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Mette Bloch

Vind med vilje!

Mette Bloch

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere, har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger” og “Bliv din egen træner”.

Foredrag 1: Motiveret eller ruineret? Om at få grupper af mennesker og menneskers grupper af hjerneceller til at yde deres bedste…
Hvorfor er det hårdt at nå en deadline? – Hvorfor holder de fleste kun en slankekur i få dage? – Hvorfor brokker vi os over trafikken og vejret til hinanden? – Hvorfor er det svært at komme af sted til træning? – Hvorfor går tiden enten for langsomt eller for hurtigt? – Hvorfor tænder vi på drama? – Hvorfor vil vi ikke holdes udenfor? – Hvorfor vil vi så gerne have ret i alt?

Foredraget tager udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på, og hvordan den reagerer under pres og når der skal tages beslutninger – hurtige såvel som gennemtænkte – og i det hele taget bliver du ført igennem situationer, som vi alle kender, men måske ikke har tænkt over hvorfor opstår.

Hvad får du ud af foredraget?
Foredraget er egnet til alle, som gerne vil blive klogere på sig selv og på, hvorfor de nogle gange får løst opgaver let og smertefrit, mens de til andre tider kæmper uden at lykkes. Foredraget er ikke for dig, som vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig en arbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende dig selv i utallige af de situationer, der bliver beskrevet.

Mette har i dette foredrag samlet en masse viden sammen, der både handler om hvordan hjernen enten arbejder med eller imod dig, men også om, hvad der påvirker os, når vi skal foretage simple såvel som komplicerede valg – hvad kan du gøre for at påvirke dine egne – og i en salgssituation endda andres valg, uden at manipulere eller være uetisk, men på en måde, så de er glade for din hjælp.

Du vil få mere indsigt i din hjernes måde at arbejde på og forståelse for, hvorfor du gør som du gør, og hvordan du kan ændre små bitte detaljer for dermed at ændre et udfald fra fiasko til succes.

Du vil også få indsigt i, hvordan noget af alt denne viden bruges i salg og ledelse for at få dig til at vælge bestemte varer eller opgaver, og hvordan man kan bruge “nudging” til at påvirke andres valg på en positiv måde.

Du behøver ikke være sælger for at få noget ud af foredraget. Det giver en kæmpe ballast i forhold til at forstå andre mennesker, og hvor de kommer fra med de reaktionsmønstre de viser.

Også i forhold til samarbejde, teams og gruppedynamikker er foredraget et godt afsæt, især hvis der skal sparkes nye projekter i gang, hvis der skal løbes hurtigere, eller hvis virksomheden har sat et nyt og højt mål der gerne skal indfries.

Foredrag 2: Vind med Vilje! Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem…
Hvorfor er det ofte de samme, som altid har succes? – Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? – Hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? – Hvordan planlægges succes? – Hvorfor er nogen gode til “træning”, men ikke når det virkelig gælder? – Hvorfor får nogen mennesker stress? – Hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? – Er det omsætteligt? Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på, hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer, som du kan gå direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Hvad får du ud af foredraget?
Få energien tilbage i dit liv, dit arbejde og din organisation!

“Vind med vilje” er et virkelig sjovt foredrag, der handler om, hvordan du sætter dig mål, og når dem! – Der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden uden at blive alt for forpustet undervejs.

Foredraget er hylende morsomt, og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer, der bliver beskrevet.

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper, du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget – det er her Mette er ekspert. Det er dit eget valg, om du vil lade dig motivere. Du kan blive inspireret og få gejsten – og så kommer motivationen helt automatisk.

Mette tager udgangspunkt i sin karriere som roer og fortæller om, hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide med alle de op- og nedture der følger med.

Det fede er, at du opdager, at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide, at det er “det bedste stand up jeg har hørt i mands minde” – så at det er sjovt, er der absolut ingen tvivl om!

Hun møder ofte folk, som har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne. Så sidder de fast på den fede måde!

Pris og praktisk

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet max

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Hold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutter fra Nørreport.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type af foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætningen. Derudover
kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.