+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Tune Hein

Forstå disruption. Hvad betyder det for os? Hvilke muligheder giver det os?

Tune Hein

Tune Hein er en af landets førende eksperter inden for ledelse og organisation. I sine foredrag giver han tilhørerne noget at tænke over, og så er de fulde af indsigt, erfaring og storytelling.
Tune Hein er uddannet på DTU, CBS og IMD og han har i en lang årrække arbejdet med ledelse, strategi eksekvering og change management internationalt i bla. I Accenture og Right Management. I dag arbejder Tune Hein som rådgiver, forfatter og foredragsholder.
Derudover har Tune Hein også fungeret som rådgiver i forbindelse med mere end 15 fusioner. Han har skrevet 8 bøger og været fast ekspert-kommentator på Berlingske, epn.dk, JPTV, CIO magazine og Amino.dk. Han leverer provokerende inspiration fra 3 kilder – internationalt, dansk erhvervsliv samt iværksættere som han arbejder tæt sammen med.
Sideløbende har Tune Hein arbejdet i og med en række bestyrelser, og han har været udstationeret internationalt med fokus på organisation og forretningsudvikling. Han er derudover forfatter til en række bøger, hvoraf kan nævnes: ”Handlekraft, ”Handlekraft i Ledelse og Organisation”, ”Organisation & Forandring” og ”Den Kompetente Virksomhed”.

Foredrag 1: FORSTÅ DISRUPTION
Disruption er et af tidens allervarmeste temaer – et begreb som viser sig i virksomheders strategiske planlægning. Disruption betyder, at en virksomhed gennem radikal innovation udfordrer den eksisterende branches forretningsmodeller. Noget alle med rette tænker over. Tune Hein giver en vej gennem junglen og viser mønstre i den flodbølge af nye forretningsmodeller, innovation og iværksætteri der truer de fleste brancher. Vi kender alle historierne om Airbnb, Apple og Tesla som har disrupted deres globale brancher. MEN det sker også for din arbejdsplads! Faktisk er det i gang lige nu.

Hvad kan I gøre for at imødegå disruption? Hvilke must-win-battles skal I vinde, for at overleve den disruption I møder i morgen? Hvorfor kommer digitaliseringen lige nu? Hvad kan vi lære af de brancher som blev ramt først? Og hvorfor er dette meget større og vigtigere nu, end for 5 år siden?

Et inspirerende foredrag som vækker jer af tornerosesøvnen og gør jer klar til at møde udfordringen – for digitalisering kommer også til dig, før du aner!

I vil blandt andet lære
– Hvilke mønstre og trends der er i disruption
– En masse eksempler på hvad de nye spillere gør – og hvilken disruption I kan forvente
– Hvordan man kan forberede sig
– Hvilke krav stiller det til organisation og ledelse?
– Og meget mere baseret på bestselleren ’Disrupt eller Dø!’

Foredrag 2: DISRUPTION – VORES DIGITALE FREMTID OG ARBEJDSPLADS

  • Disruption er et af tidens varmeste emner fra student til bestyrelsesformand. Et begreb som viser sig i organisationers strategiske planlægning – men som også kommer til at påvirke hver enkelt af os. Vi skal jo leve og arbejde i den nye digitale fremtid. Men hvordan bliver det? Vi har alle hørt om 3Dprint, kunstig intelligens og selvkørende biler – men hvordan vil det præge vores hverdag og jobs?
  • Kom en tur med i fremtidsværkstedet og hør Tune Heins bud på hvilke teknologier og paradigmer driver udviklingen – og hvor de driver den hen… Hør hvad det er du skal forberede dig på og hvilke teknologier du skal blive en kompetent bruger af om bare 3-5 år…
  • Et spændende foredrag som giver nogle både konkrete og provokerende bud på fremtiden. Som er lige om hjørnet for os alle sammen. Vi lover at der bliver nok at tænke over.
   I vil blandt andet lære
   – Hvilke teknologier og paradigmer driver disruption
   – En masse eksempler på hvordan det bliver
   – Steder hvor vi kan se fremtiden allerede nu
   – Hvordan du selv kan forberede sig

Foredrag 3: Fremtidens ledelse

  • Digitale forretningsmodeller, generation Y på arbejdsmarkedet, netværksorganisationer, globalisering, disruption, teknologi og nye forbrugere. Det vælter ind over os – men hvad betyder det for ledelse? Hvad er konstant fordi vi stadig inderst inde er stenaldermennesker med iphones – og hvad bliver fundamentalt anderledes? Kig med i krystalkuglen og få Tune Heins bud på fremtidens ledelse.
  • Et foredrag der udfordrer vores ledelsestænkning men også giver konkrete bud på fremtiden. Vi lover at der bliver nok at tænke over – fordi ”Change will never be this slow again…!” I vil blandt andet lære hvilke verden kigger vi ind i som skal ledes, hvad der ændres fundamentalt og hvad der forbliver ligesom foredraget giver en masse eksempler på, hvor vi allerede kan se fremtiden, og hvordan du selv kan forberede dig.

Foredrag 4: Handlekraft og eksekvering
Hvordan får vi mere af det som alle organisationer higer efter? Tune Hein introducerede selv Handlekraft i Danmark med bestsellerbogen ’Handlekraft – Kunsten at eksekvere’. Et begreb som mange steder ligefrem er skrevet ind i virksomheders værdier.

Men hvor kommer den fra? Hvordan får vi mere? Og hvordan hænger handlekraft sammen med eksekvering af strategi?

Et foredrag for både medarbejdere og ledere som sætter knivskarpt fokus på den egenskab som alle søger. Med masser af eksempler til inspiration og konkrete råd til at skrue op for handlekraften – personligt og som organisation

I vil blandt andet lære

– Hvad er handlekraft?
– Hvor kommer den fra og hvordan får vi mere?
– Hvad er psykologen bag?
– Hvad har det med ledelse, kultur og kollegaskab at gøre
– Og hvordan kan ambition og mening udløse handlekraft?

Foredrag 5: Skab ægte engagement!
Få hemmeligheden bag ægte engagement. Om hvordan mening skaber handling. Drop ‘hype’ og ’reklamebureau-motivation’ næste gang. Psykologi er et langt stærkere middel!
Et tankevækkende foredrag om de virkelige drivkræfter på vores arbejdsplads – for både ledere og medarbejdere, med masser af eksempler og konkrete værktøjer.

I vil blandt andet lære
– Om knager som vi kan hænge vores motivation på
– Hvorfor mening skaber handling
– Hvilket engagement som bliver hængende og hvilket der kun holder til festen er forbi

Pris og praktisk

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet max

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Hold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutter fra Nørreport.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type af foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætningen. Derudover
kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

 • Kontakt os

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.