+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Ulrik Lynge

Vi er ligeså gode, som vi har trænet os op til at være!

Ulrik Lynge

Ulrik Lynge er en erfaren inspirator i dansk erhvervsliv, der med præcision, energi og masser af grin får deltagerne til at reflektere over deres egen hverdag. Han arbejder til daglig med ledere, medarbejdere og elitesportsudøvere, og han ved, hvad der skal til for at ”flytte” mennesker – og han starter med dig. Efter en erhvervskarriere, som blandt andet uddannelses– og udviklingschef hos AstraZeneca, har Ulrik de seneste 15 år inspireret over 20.000 mennesker i Danmark og Europa med foredrag og kurser. Han ved, hvad han kan – og han gør det godt.

Vi er ligeså gode, som vi har trænet os op til at være!
Ulrik tror ikke på, at der er noget vi IKKE kan. Han tror derimod på, at man skal træne og fokusere endnu mere på det, man gerne vil have mere af. Mantraet ”Vi er ligeså gode, som vi har trænet os op til at være” er således et centralt omdrejningspunkt for Ulrik Lynge i alt det arbejde, han laver.

Til dette foredrag vil Ulrik fortælle, hvorfor daglig træning, fokus og indsatser er afgørende for, hvordan man tackler hverdagen.  “Vi skal hele tiden turde sætte os nye mål. Ikke nødvendigvis mål, der ”bare” får os til at arbejde hurtigere og mere effektivt, men mål, der får os til at føle os motiverede og energifyldte, og som giver os følelsen af en hverdag i balance” fortæller Ulrik Lynge.

Så kom og lad dig inspirere til et forrygende foredrag og oplev, hvordan Ulrik kan fange alle med hans entusiastiske, energiske og ikke mindst nærværende fremtoning. Han vil gøre foredraget personligt og helt igennem relevant for hver og én af de fremmødte.

Pris og praktisk

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet max

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Hold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutter fra Nørreport.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type af foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætningen. Derudover
kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.