Kurser, foredrag, teambuilding eller underholdning?

Har I brug for en underviser eller foredragsholder til jeres arrangement?
Eller skal vi arrangere teambuilding - eller aktivitet, der bare skal være hyggeligt sidst på dagen?

Vi kan skræddersy teambuilding til jer

Vil I gerne have en time med en teambuilding aktivitet? Eller bruge hele dagen på det?
Vi vil gerne skræddersy et forløb til jer, som passer til jeres situation og behov.
Det kan være, at I gerne vil hygge jer sammen og lære hinanden bedre at kende?
Eller at I har brug for at vende en tung stemning og brokkultur i teamet til en mere positiv gejst, glæde og gensidig motivation.
Eller at vi skal gå ind og lave en analyse af teamets samspil og finde ud af, hvordan I kan skabe et bedre og mere velfungerende team fremover.
Vi har mange kurser og teambuilding aktiviteter, der skaber stærke teams, kurser der skaber et godt samarbejde, kurser der giver jer mere selvindsigt og forståelse for hinanden f.eks. ved hjælp af DiSC samt mange andre muligheder for kurser, der styrker jeres samarbejde og teams. Se vores mange kurser her. Vi vil meget gerne skræddersy et forløb for jer, så se kursusbeskrivelserne som inspiration og lad os tale sammen om jeres behov og ønkser.

Vi har mange kurser i høj kvalitet

Vi kan skræddersy et kursus, teambuilding og andre aktiviteter til jer.
Se en oversigt over vores mest populære kurser her.

Vores kurser i Præsentationsteknik er virkeligt populære,får altid topevalueringer og er virkeligt brugbare for alle, som skal formidle og præsentere. De er meget populære både blandt dem, der bliver nervøse over at skulle stå foran andre mennesker og fremlægge, men også blandt erfarne undervisere og foredragsholdere. Kurset giver både redskaber til at håndtere nervøsitet og til at blive bedre til at præsentere. Og vi kan skræddersy kurset til jer. Se kursusbeskrivelser her.

Vores kurser i Konflikthåndtering og kommunikation er relevante for alle, der skal kommunikere med andre mennesker. Det kan både være for at undgå konflikter med kollegaer, kunder, borgere, samarbejdspartnere og andre mennesker, som man ønsker en god relation til – og for at være god til at skabe gode relationer til andre mennesker. Kurset giver også redskaber til at beskytte sig selv, når man bliver udsat for pres og konfliktfyldte situationer. Vi kan skræddersy et kursus til jer. Se kursusbeskrivelser her.

Kurserne i Kundeservice og Telefonkommunikation er også meget populære og anvendelige for mange mennesker. De giver både redskaber og træning til at takle vanskelige, pressede samtaler, men også til at skabe gode, langvarige relationer og tilfredshed hos samtalepartneren. Sig til, hvis vi skal skræddersy et forløb til jer. Se eksempler på kursusbeskrivelser her.

Ovenstående er kun et lille udvalg af vores kurser. Se alle kurser her.

Vi har mange spændende foredrag

Vi har mange foredrag i høj kvalitet med Danmarks mest spændende foredragsholdere.
Se en oversigt over vores foredrag og foredragsholdere her.

Vi har f.eks. foredrag med dobbelt verdensmester Mette Bloch, om viljen til at vinde, som giver inspiration til at sætte sig mål og nå dem. Eller Mettes foredrag om at motivere sig selv. Et foredrag som gør jer klogere på jer selv og på hvordan I kan få jeres opgaver løst let og smertefrit. Alle Mettes foredrag er både interessante, brugbare og sjove. Se Mettes foredrag her.

Et andet foredrag er med Jack Bohr-Christensen, som er Danmarks absolut dygtigste gidselforhandler. Hans fortællinger om forhandlinger med onde mennesker under de værst tænkelige forhold og med livet som indsats er utrolige og spændende – og kan overføres til eget liv og dagligdags forhandlinger - og samtidigt kan man ikke andet end glædes over vores egen gode livssituation – det er svært at gå tilbage til arbejdet og brokke sig bagefter 😊 Se Jacks foredrag her.

Eller måske vil I have et foredrag, der er virkelig sjovt, provokerende og lærerigt med Claus Roager. Han giver den fuld gas med sjove eksempler, hvor vi både kan genkende os selv, kollegerne, vores venner og familie. Claus har specialiseret sig i Enneagrammet, der er et  persontypeværktøj, der giver større selvindsigt og fokuserer på, hvad der motiverer os – og hvordan vi motiveres forskelligt. Se Claus foredrag her.

Bestil dit mødelokale her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Datapolitik*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

Ønsker du nyheder om vores kreative lokaler og invitation til masser af gratis foredrag?