+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Lokaler i København

Lej kursuslokaler til jeres næste kursus i centrum af København - lige ved Rundetårn!

Vil du leje kursuslokaler hos Danmarks bedst evaluerede kursuslokaler? Ønsker du at leje kursuslokaler der er beliggende i centrum af København, hvor tussen virker, kaffen er varm og betjeningen venlig? Så er kursuslokalerne hos MBK det perfekte valg.

Vi tilbyder inspirerende og unikke kursuslokaler i hjertet af København med plads fra 2 til 138 personer. Teknik, internet, projektor, musik, morgenbrød, frokost, kaffe, te, chokolade, toiletter og tusser skal virke uden bøvl. Vi har selv afholdt kurser i mange år, og vi ved præcis hvad der skal til for at give jer den perfekte oplevelse.

Kvaliteten hos MBK er tårnhøj, og vi tilbyder altid faste lave priser på vores mødepakker. Der er fuld fokus på kvaliteten, men det koster ikke en formue. Vi tilbyder f.eks. vores standard luksus dagsmødepakke med fuld forplejning for kun kr. 550 + moms pr. person (kl. 9-16 eller 9-17).

Beliggenheden er helt central – med en perfekt placering i hjertet af København – kun 500 meter fra Nørreport Station. Det er nemt og hurtigt at finde os, kun 5 minutters gang fra Nørreport og Kgs. Nytorv. Vi tilbyder derudover også parkeringspladser i huset (koster kr. 200 pr. dag).

Kun 500 meter fra Nørreport Station

Beliggende i hjertet af København

Kursuslokale fra 2 til 138 personer

Hos MBK tilbyder vi kursuslokaler fra 2 til 138 personer. Lej kursuslokaler til dit næste kursus hos Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed.

Fast lav pris - kr. 550 pr. person

Luksusdagspakke til kr. 550 pr. person kl. 9-17 – kursuspakken med fokus på alle detaljer.
Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 3543 4474. Du er velkommen til at sende mail til kursuslokaler@MBK.dk eller blot udfylde nedenstående kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.