+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Mødelokale i København K

Lej mødelokaler til dit næste møde i centrum af København - kun 500 meter fra Nørreport

 

Lej mødelokale i København

Ønsker du at leje et mødelokale til dit næste møde ude af huset? Leder du efter mødelokaler i centrum af København, hvor tussen virker, kaffen er varm og betjeningen venlig? Så er mødelokalerne hos MBK uden tvivl svaret på dine ønsker.

Hos MBK kan du leje inspirerende og kreative mødelokaler i hjertet af København. Vi tilbyder mødelokaler fra 2 til 138 personer, og tilbyder alle typer af mødepakker. Vi tilbyder 23 kreative mødelokaler i vores inspirerende MBK-stil.

Selvom kvaliteten er tårnhøj hos MBK tilbyder vi altid faste lave priser på vores mødepakker. Der er fuld fokus på kvaliteten, men det behøver ikke koste en formue. F.eks. koster vores standard luksus dagsmødepakke med fuld forplejning kun kr. 550 + moms pr. person (kl. 9-16 eller 9-17).

MBK har en central beliggenhed – kun 500 meter fra Nørreport Station – lige ved Rundetårn. Det er nemt og hurtigt at finde os, kun 5 minutters gang fra Nørreport og Kgs. Nytorv. Vi tilbyder derudover parkeringspladser i huset (koster kr. 200 pr. dag).

Mødelokaler 500 meter fra Nørreport

Beliggende i hjertet af København

Mødelokale fra 2 til 138 personer

Hos MBK tilbyder vi mødelokaler fra 2 til 138 personer. Lej mødelokale hos Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed.

Mødelokaler til fast lav pris - kr. 550 pr. person

Luksusdagspakke til kr. 550 pr. person kl. 9-17 – mødepakken med fokus på alle detaljer.
Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 3543 4474. Du er velkommen til at sende mail til kursuslokaler@MBK.dk eller blot udfylde nedenstående kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.