+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Mødelokaler i København K

Lej mødelokale til dit næste møde i centrum af København - kun 500 meter fra Nørreport

Lej kreative mødelokaler i hjertet af København K

Ønsker du at leje et mødelokale til dit næste møde ude af huset? Leder du efter lokaler til møder i centrum af København, hvor tussen virker, kaffen er varm og betjeningen venlig? Så er mødelokalerne hos MBK uden tvivl svaret på dine ønsker.

Hos MBK kan du leje inspirerende og kreative lokaler i hjertet af København. Vi tilbyder mødelokaler fra 2 til 150 personer, og tilbyder alle typer af mødepakker. Vi tilbyder hele 25 kreative møderum i vores inspirerende MBK-stil.

Selvom kvaliteten er tårnhøj hos MBK tilbyder vi altid faste lave priser på vores mødepakker. Der er fuld fokus på kvaliteten, men det behøver ikke koste en formue. F.eks. koster vores standard luksus dagsmødepakke med fuld forplejning kun kr. 610 + moms pr. person pr. dag (kl. 9-16 eller 9-17).

MBK har en central beliggenhed – kun 500 meter fra Nørreport Station – lige ved Rundetårn. Det er nemt og hurtigt at finde os, kun 5 minutters gang fra Nørreport og Kgs. Nytorv. Vi tilbyder derudover parkeringspladser i huset (koster kr. 200 pr. dag).

Gode mødelokaler

Vil I gerne prøve noget andet?

Mødelokaler, der inspirerer og sætter samtalen i gang?
I kan leje Danmarks mest interessante mødelokaler i et konferencecenter, der ligger i centrum af København med super god adgang til både parkering, metro, tog og cykel. Her er masser af forskellige spændende mødelokaler, der får smilene frem og snakken i gang.

Hvem vil ikke gerne have en på opleveren, når man er ude til møde og kursus? Vores populære mødelokaler skaber grobund for at mødedeltagerne også åbner op og bliver i stand til at skabe unikke resultater sammen.

Der er styr på det

Vi har styr på det hele, selvom vores innovative konferencecenter er anderledes og sætter kreativiteten og fantasien i gang. Vi har masser af venligt hjælpsomt personale til at tage imod jer. De har styr på teknikken og hjælper gerne med at få projektoren sat til og ordne alt andet, I har brug for. Man kan godt både være kreativ og struktureret på samme tid – I kan godt leje jer ind i inspirerende kursuslokaler, og samtidigt forvente, at alt fungerer og er godt organiseret.

Vi ved, at internettet skal fungere. Internettet er meget kraftigt, så selv undervisning i avancerede internetprogrammer, der kræver stor båndbredde, kan holdes i vores lokaler. I kan endda leje pc-ere til it-kurser og store skærme til skype møder.
 

Bedst evaluerede konferencecenter i Danmark

MBKkursuslokaler har Danmarks bedst evaluerede mødelokaler og er det bedste sted til at finde anderledes og kreative mødefaciliteter og kursuslokaler i København. Det er meget nemt at booke gennem vores hjemmeside eller ved at ringe til vores dygtige medarbejdere, de giver dig en personlig service og lytter til jeres ønsker.

Vi har unikke, personlige og hyggelige mødelokaler til kurser, møder og konferencer. Vi har små lokaler til møder – helt ned til 2 personer – og mange store inspirerende lokaler, som I kan bruge til kurser, workshops, kick-off møder, seminarer og hyggelige afdelingsseminarer.

Vores lokaler ligger i et prisvenligt niveau, hvor alle kan være med.

Vi har mange forskellige muligheder og mødepakker – og er altid villige til at skræddersy vores service til jeres behov. Book vores hyggelige, kunstneriske og kreative mødelokaler, hvis du vil være sikker på succes med dine møder, kurser og konferencer.

Mødelokaler 500 meter fra Nørreport

Beliggende i hjertet af København

Mødelokale fra 2 til 138 personer

Hos MBK tilbyder vi mødelokaler fra 2 til 138 personer. Lej mødelokale hos Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed.

Mødelokaler til fast lav pris - kr. 610 pr. person

Luksusdagspakke til kr. 610 pr. person kl. 9-17 – mødepakken med fokus på alle detaljer.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 3543 4474. Du er velkommen til at sende mail til kursuslokaler@MBK.dk eller blot udfylde nedenstående kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.