+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Konferencelokaler

Lej konferencelokaler / mødelokaler til jeres næste konference i centrum af København - lige ved Rundetårn!

Ønsker du at leje konferencelokale til din næste konference ude af huset? Er du på udkig efter de mest inspirerende og unikke konferencelokaler i hjertet af København? Drømmer du om konferencelokaler hvor tussen virker, kaffen er varm og at betjeningen er venlig? Så er mødelokalerne hos MBK uden tvivl det bedste valg.

Hos MBK kan du leje Danmarks bedst evaluerede konferencelokaler i hjertet af København. Vi tilbyder konferencelokale fra 2 til 150 personer, og tilbyder alle typer af konferencepakker.

Kvaliteten hos MBK er i fokus – men det betyder ikke at det koster en formue. Vi tilbyder faste lave priser på vores mødepakker og mødelokaler. F.eks. koster vores standard luksus dagsmødepakke med fuld forplejning kun kr. 610 + moms pr. person (kl. 9-16 eller 9-17).

MBK har en central beliggenhed – kun 500 meter fra Nørreport Station – lige ved Rundetårn. Det er nemt og hurtigt at komme til os, kun 5 minutters gang fra Nørreport og Kgs. Nytorv. Vi tilbyder derudover parkeringspladser i huset (koster kr. 200 pr. dag).

Beliggende i hjertet af København

Lige ved Rundetårn – kun 500 meter fra Nørreport

Konferencelokaler op til 150 personer

Hos MBK tilbyder vi konferencelokaler fra 2 til 150 personer. Lej lokale til din næste konference hos Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed.

Fast lav pris - kr. 610 pr. person

Luksusdagsmødepakke til kr. 610 pr. person kl. 9-17 – mødepakken med fokus på alle detaljer.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 3543 4474. Du er velkommen til at sende mail til kursuslokaler@MBK.dk eller blot udfylde nedenstående kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.