+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kontakt os

MBK Kursuslokaler, Pilestræde 61, 1112 København K, 3543 4474, kursuslokaler@MBK.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 3543 4474. Du er velkommen til at sende mail til kursuslokaler@MBK.dk eller blot udfylde nedenstående kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Michael Brorsen

Michael Brorsen

Erhvervspsykolog og direktør

Jeg sætter mig i jeres sted – både du som der lejer lokalet, du som underviser, du som er på kursus og dig der er til møde. Jeg gør mig umage med at lave alt hos os så nemt, professionelt og funktionelt som muligt for jer. Jeg indretter vores lokaler, så I får god musik, hyggelige omgivelser og specielle oplevelser. Jeg har som mål, at vores lokaler ikke må være almindelige kedelige kursuslokaler, men giver jer noget godt og specielt at snakke om.
Mail: michael@MBK.dk

Bjørn Hede Brenneke

Bjørn Hede Brenneke

Administrationschef

Jeg sætter mit mål højt og har fokus på alle detaljer med vores administration, service, IT og markedsføring. Jeg gør mig umage for at skabe de mest indbydende, professionelle og funktionelle rammer for jer. Jeg har altid arbejdet med administration og service, så jeg ved, hvad der skal til for at både du, som lejer lokalet, og jer som er gæster i lokalet får den bedste oplevelse. Ring eller skriv til mig, hvis du vil booke et lokale eller har spørgsmål. Kom til mig, hvis du har brug for service, når du er her i huset.
Mail: bjorn@MBK.dk

Julie Herbst

Julie Herbst

Koordinator

Jeg har det store overblik og sørger for, at alt er koordineret og klart til jeres ankomst. Med et smil og åbne arme tager jeg imod og byder jer velkommen. Jeg stiler efter, at I bliver lige så tilfredse med vores service, som I bliver med vores ydelser. Ring eller skriv til mig, hvis du vil booke et lokale eller har spørgsmål. Kom til mig, hvis du har brug for service, når du er her.

Mail: julie@MBK.dk

Peter Mogensen

Peter Mogensen

Koordinator

Jeg har overblikket over økonomien og IT’en her hos MBK.  Jeg sørger for, at du modtager dine fakturaer til tiden, og at vi får betalt vores regninger. Har du spørgsmål til din faktura er du altid velkommen til at kontakte mig. Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål til leje af vores lokaler.

Mail: peter@MBK.dk

Helle Gram Nielsen

Helle Gram Nielsen

Koordinator

Jeg har overblikket og søger for, at alt er klart når du lejer kursus- og mødelokaler her hos MBK. Jeg står klar med åbne arme og byder jer velkommen. Opstår der spørgsmål under jeres besøg, så kom til mig.
Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål til leje af vores lokaler.

Mail: helle@MBK.dk

Camilla Søndergaard

Camilla Søndergaard

Koordinator

Jeg har overblikket og søger for, at alt er klart når i ankommer til et kursus. Jeg står klar med åbne arme og byder jer velkommen. Opstår der spørgsmål under jeres besøg, så kom til mig.
Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål til vores kurser eller hvis du vil booke et kursus. Kom til mig, hvis du har brug for service, når du er her.
Mail: camilla@MBK.dk

Jytte Holse

Jytte Holse

Oldfrue

Peter Larsen

Peter Larsen

Vært

Jeg er vært hos MBK A/S og med åbne arme står jeg klar til at byde dig velkommen. Jeg sørger for at kaffen er varm, tusserne virker og betjeningen er venlig. Kom til mig hvis du har spørgsmål under dit besøg hos MBK.

Mail: peter@MBK.dk

Cecilia Kruse

Cecilia Kruse

Værtinde

Jeg er værtinde hos MBK A/S og med åbne arme står jeg klar til at byde dig velkommen. Jeg sørger for at kaffen er varm, tusserne virker og betjeningen er venlig. Kom til mig hvis du har spørgsmål under dit besøg hos MBK.

Mail: cecilia@MBK.dk

Malik Eriksson

Malik Eriksson

Vært

Jeg er vært hos MBK A/S og med åbne arme står jeg klar til at byde dig velkommen. Jeg sørger for at kaffen er varm, tusserne virker og betjeningen er venlig. Kom til mig hvis du har spørgsmål under dit besøg hos MBK. Mail: malik@MBK.dk

Rasmus Reinhold

Rasmus Reinhold

Vært

Sandra Henriksen

Sandra Henriksen

Værtinde

Cecilia Mouritzen

Cecilia Mouritzen

Værtinde

Emil Christensen

Emil Christensen

Vært

Oliver Strandvig Holm

Oliver Strandvig Holm

Vært

Valdemar Petersen

Valdemar Petersen

Vært

Maria Brorsen

Maria Brorsen

Værtinde

Laura Rothschild

Laura Rothschild

Værtinde

Patrick Sturm

Patrick Sturm

Vært

Adam Prip

Adam Prip

Vært

Axel Arias

Axel Arias

Vært

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.