Venue i København K

Lej lokaler hos Danmarks mest inspirerende venue til dit næste arrangement i centrum af København - kun 500 meter fra Nørreport

Bestil lokale her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fra idé til virkelighed: MBK gør det muligt

I hjertet af København finder du et fantastisk venue - et sted, hvor dine drømme og ideer får lov til at blomstre og tage form. Alle lokaler er forskellige og udsmykket med spændende og inspirerende kunst – selv toiletterne er en oplevelse og alle udsmykket forskelligt. Med state-of-the-art teknologiske faciliteter og et dedikeret hold af fagfolk ved din side, er du garanteret en gnidningsfri afvikling fra start til slut. Vi forstår, at hvert arrangement har sin egen sjæl, og vores mission er at give dig de værktøjer, du behøver for at bringe den til live. MBK er ikke blot en destination, men en oplevelse – et kreativt Venue. Foruden vores topmoderne lokaler, tilbyder vi også rådgivning og planlægning for at sikre, at intet overlades til tilfældighederne. Vores beliggenhed i byens pulserende centrum tilføjer kun til den magi, som gør enhver event hos os til noget særligt. Når du vælger MBK, vælger du ikke bare et lokale, men en partner, som deler din passion for perfekttionisme. Lad os sammen forvandle dine ideer til uforglemmelige øjeblikke.

Optimal lokation for venue København K med bekvemmelig adgang og transport

MBK's Venue står klar til at byde dig velkommen i hjertet af København. Med en afstand på kun 500 meter fra Nørreport Station og Rundetårn, som vores nærmeste nabo, er det let for gæster at finde os. Når jeres Venue nærmer sig sin ende, er byens mange attraktioner kun en kort gåtur væk. For dem, somkommer med offentlig transport, ligger vi bekvemt mellem Nørreport og Kgs. Nytorv - kun 5 minutters gang. For bilister tilbyder vi parkering i bygningen til en skarp pris, og for dem som søger gratis parkering ved en station, er metro eller toget ofte den hurtigste vej ind.

Se vores guide til transport med tog, parkering hos MBK samt en oversigt over gratis parkering ved stationer udenfor København.

Unikt venue designet med erfaring og ekspertise

Vores venue og lokaler er skabt med passion og praktisk indsigt af vores direktør, som har en baggrund i erhvervspsykologi. Hans mangeårige erfaring fra kurser og seminarer rundt omkring i Danmark er blevet kanaliseret ind i designet af vores unikke lokaler til leje på Venue. Spørgsmålet var: Hvordan skaber vi et rum, hvor gæsterne føler sig godt tilpas, inspirerede og klar til at lære? Resultatet er lokaler, der ikke kun er professionelle og gennemtænkte, men også kunstnerisk inspirerende og uformelle. De fremmer dialog og åbner for læring, mens mødelederen kan føle sig tryg. Ønsker I et ekstra pift til jeres arrangement? Vi tilbyder også dygtige undervisere og foredragsholdere.

MBK Venue i København K - dit bæredygtige valg for arrangementer med grønnere samvittighed

MBK ønsker at være mere end blot et kreativt venue. Vi inviterer dig ind i en verden, hvor kreativitet og innovation går hånd i hånd med bæredygtighed. Vores dedikerede team stræber efter at respektere miljøet. Vores mission går ud over traditionelle rammer, idet vi aktivt tager ansvar, når du går efter lokaler til leje på Venue. Lej kursuslokale København med et fokus på at minimere vores økologiske fodaftryk. Vi samarbejder med ligesindede partnere om at skabe uforglemmelige begivenheder, der ikke kun inspirerer sindet, men også nænsomt behandler vores jord og efterlader en positiv indflydelse.

Overnatning med historisk charme

Møder og konferencer kan være krævende. Derfor har vi sørget for, at jeres deltagere kan hvile ud i stilfulde omgivelser. Vores partnerskab med det nærliggende 25hours Hotel betyder, at vi kan tilbyde overnatning i en bygning, der engang var centrum for en porcelænsfabrik og universitet i København. Oplev den charme og komfort, som 25hours Hotel tilbyder, og book gennem os for specielle priser.

Gastronomisk oplevelse under jeres besøg på vores venue

Jeres og vores succes kan ofte ligge i detaljerne, og vores forplejning er ingen undtagelse. Vi er stolte af at præsentere en frokostmenu, der balancerer smag og bæredygtighed. Vores righoldige frokostbuffet tilbyder et væld af smagsoplevelser, fra lune retter til friske salater. Foretrækker du en lettere løsning i selve mødelokalet? Vores MBK-Frokostpose er det ideelle valg med en vifte af delikatesser. Vi er også opmærksomme på diætbehov og allergier. Se jeres mange muligheder her.

Ved du, hvorfor så mange vælger os som deres venue?

De største firmaer, fremtrædende erhvervsklienter, diverse kommuner og statslige styrelser vælger os som Venue Storkøbenhavn. Tilbagevendende gæster ønsker et kreativt Venue og har tillid til vores faciliteter.

Mange første-gangs besøgende er henvist af eksisterende kunder, når de leder efter lokaler til leje på Venue, hvilket taler om vores høje standard.

Dem som ikke kender os eller kommer igennem anbefalinger, lokaliserer os ofte via Google-søgning, ofte med nøgleordene venue København, venue København K, kreativt Venue, udlejning Venue og lej et Venue.

Vi ser frem, til at du vil fortælle os, hvordan du har fundet vores Venue København K.

youtube-video-thumbnail

Bestil dit lokale her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Datapolitik*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

Ønsker du nyheder om vores kreative lokaler og invitation til masser af gratis foredrag?