+45 3543 4474 mail@MBK.dk

639 mødebookere tager ikke fejl -

MBK har Danmarks bedste mødelokaler!

Vores dygtige samarbejdspartner Danske Konferencecentre har sammen med analysebureaet MyResearch netop offentliggjort en omfattende analyse af 75 danske møde- og konferencesteder for at afdække, hvem der har det bedste image, hvilket der er mest kendt, og hvilket der har de mest tilfredse kunder. 639 mødebookere har besvaret undersøgelsen. Analysen kortlægger følgende:

”Søhuset Konferencecenter i Hørsholm har de mest tilfredse kunder.

MBK i Københavns Centrum har de bedste lokaler.

Konventum i Nordsjælland har de bedste tekniske faciliteter.

Hindsgavl på Fyn har den bedste mad.

Bernstorff Slot nord for København har den bedste beliggenhed, mens Kragerup Gods på Sjælland er bedst til at tilbyde unikke oplevelser”.

 

Her hos MBK vi er meget stolte og beæret over at være nævnt som det konferencecenter med de bedste mødelokaler. Vi arbejder benhårdt for at have de mest spændende, inspirerende og kreative mødelokaler på det danske møde- og kursusmarked.Hos os er lokalerne alt andet end kedelige og intetsigende. Lokalerne er designet og skabt af vores dygtige direktør, Michael Brorsen, der med hans kreative hjerne, har skabt helt unikke mødelokaler og kursuslokaler.
 
Vi gør os umage hver eneste dag for at levere en kvalitets- og forkælelsesoplevelse for vores mange gæster, hvor lokaler, service og forplejning går op i en højere enhed. Tusind tak til alle vores dygtige og søde mødebookere der har fremhævet MBK i deres besvarelse af undersøgelsen. Har du endnu ikke set møde- og kursuslokalerne her hos MBK? Kontakt Administrationschef, Bjørn Hede Brenneke, på bjorn@MBK.dk eller 3543 4474 for at aftale en rundvisning.
 

MBK er nomineret i Kursuslexs store Møde- og Event Award 2019 i kategorien "Bedste lokaler".

Tilmeld vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Pilestræde 61, 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.