891 mødeplanlæggere tager ikke fejl - MBK er de  bedste!

Bestil dit kursuslokale hos MBK her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Unikke kurser skal holdes i MBKkursuscenter

Søger I lokale til kursus? Er det vigtigt for jer, at kursusdeltagerne giver kurset gode evalueringer? Er I også klar over, at I får bedre evalueringer, når I holder jeres kurser i MBKkursuscenter?
I hjertet af København finder du MBKkursuscenter – en perle for dem, der søger kreative og professionelle kursuslokaler København – et sted for kurser, konferencer, seminarer, og møder. Her har I både byen og en overraskende stille tagterrasse midt i byen, hvilket skaber en harmonisk symbiose. Vores mangfoldige udvalg af lokaler betyder, at vi kan imødekomme alt fra små møder med 2 personer til store konferencer med op til 150 deltagere. Vi har langt flest kursuslokaler med virkelig gode forhold til kurser uanset om I har 5, 15, 50 eller 80 deltagere. Ikke nok med at vores faciliteter er topmoderne; vi har også lagt stærk vægt på at skabe en atmosfære, der fremmer kreativitet og produktivitet. Vores teknologi er opdateret med de nyeste trends. Vi er stolte af at have vært for utallige succesfulde kurser og gør os hele tiden umage for at bruge vores erfaring til konstant at forbedre os. Når du vælger MBKkursuslokaler, vælger du ikke bare et kedeligt, anonymt konferencecenter – du vælger kreative kursuslokaler og en partner, der giver dig succes. Se selv, hvorfor vi er Københavns foretrukne valg for unikke kurser.

myimage-venue-2022_gode-lokaler
myimage-venue-2022_gode-lokaler
myimage-venue-2022_fleksibel-og-serviceminded
myimage-venue-2022_dygtig-sparringspartner

Hvordan er det muligt

Først og fremmest skyldes det menneskerne i MBK, at mødeplanlæggerne er så glade for os. Vi er meget taknemmelige over at blive værdsat så højt.
Vi er meget engagerede og gør os umage med alt – uanset om det handler om at imødekomme mødeplanlæggerens ønsker og komme med gode løsningsforslag – eller sørge for, at den daglige service overfor vores gæster rammer plet.

Ros og anerkendelse

Det giver virkelig tilfredse kunder, hvilket igen giver et godt arbejde. Hver dag roser vores gæster os – og hvem ville ikke nyde, at have gæster og få så meget ros og anerkendelse hver dag?
Vi får dagligt evalueringer fra vores gæster, som giver selvtillid og arbejdsglæde – og hvis nogen har været utilfredse med noget, kan vi rette op på det med det samme.
Så vi sørger for at lære af vores gæster – hvad skal vi gøre mere af og hvad skal vi gøre anderledes fremover?

Rigtig gode lokaler

Lokalerne er skabt og indrettet af vores direktør, som også er erhvervspsykolog.
Han har afholdt utallige kurser og seminarer igennem mange år i næsten alle Danmarks konferencecentre.
Den erfaring er brugt til at indrette vores lokaler.
Hvilke lokaler skal der til, for at man har det godt, bliver inspireret og bliver klar til at lære?
Lokalerne er inspirerende, kunstneriske, anderledes og giver noget at tale sammen om.
Lokalerne er hyggelige, intime og uformelle og giver grobund for at åbne op for læring.
Lokalerne er professionelle og gennemtænkte, så mødelederen føler sig tryg og sikker.

Dygtige sparringspartnere

891 mødeplanlæggere har også vurderet os som nr. 1 i kategorien Dygtige sparringspartnere.
Mon ikke det skyldes, at vi er proaktive og tænker over, hvilke behov mødeplanlæggerne og gæsterne kan have og tager action på det?
Da Coronaen ramte, gravede vi os ikke ned, men arrangerede masser af gratis webinarer for vores gode kunder – det har vi gjort hele vejen igennem krisen.
Vi ventede ikke på, at mødeplanlæggerne skulle ringe til os med bekymringer, men ringede ud for at høre om deres bekymringer, behov og interne retningslinjer.
Og så havde vi gode forslag til, hvordan arrangementerne bedst kunne afvikles indenfor retningslinjerne eller flyttes til et bedre tidspunkt.

Vi ser ikke problemer – vi ser muligheder.
Vi siger ikke nej, men lytter og spørger efter jeres behov, indtil vi kan finde den rigtige løsning for jer.
Hvis noget er gået specielt godt eller skidt, koncentrerer vi os altid om at lære af det – hvad kan vi lære af det?
Det er ikke interessant at finde den skyldige, men det er interessant for os at lære, så vi kan gøre det bedre fremover.
Og medarbejderne har tryghed og frihed  til at lede efter løsninger. De ved, at de bliver tilgivet, hvis de har dummet sig.
MBK´s virksomhedskultur er gennemsyret af denne løsningsorienterede tilgang.
Det kan mødeplanlæggerne og gæsterne også mærke. Vi gør os umage for at være gode sparingspartnere.

Fleksible & servicemindede

Vi har en uformel stemning, medarbejderne skal ikke spørge chefen om lov og kan selv tage hurtige beslutninger om, hvad der er bedst for gæsterne.
Det giver en stor fleksibilitet – både når mødeplanlæggeren booker lokaler, og når gæsterne har et ønske i løbet af dagen.
Der er ingen regler eller formelle beslutningsgange, der stiller hindringer i vejen for vores medarbejdere – fokus er på gæsterne.
Medarbejderne i MBK-familien kan lide hinanden, hjælper hinanden og træder til, når kollegaer eller gæster har behov for det.
Vi gør os umage for at være fleksible og for at give mødeplanlæggere og gæster den bedste service.

MBKkursuslokaler på Trustpilot – hvorfor har vi over 600 topevalueringer?

Tre årtiers erfaring med at holde kurser har lært os betydningen af en gnidningsfri kursusoplevelse. Uanset om det drejer sig om upåklageligt fungerende teknik, lækre måltider eller betænksom service, så går vi ikke på kompromis. Vi arbejder for at underviserne udelukkende kan fokusere på deres kursus, og at alle deltagerne føler sig forkælede. Dedikationen ses i hvert hjørne af vores faciliteter. MBKkursuslokalers placering på Trustpilot reflekterer vores iver for at yde det bedste.

youtube-video-thumbnail

Bestil dit kursuslokale her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Datapolitik*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

Ønsker du nyheder om vores kreative lokaler og invitation til masser af gratis foredrag?